♥ За новите времена на планетата  Който преживее изпитанията, благословен

...
♥ За новите времена на планетата  Който преживее изпитанията, благословен
Коментари Харесай

Светът ще стане по-съразмерен, чист и нов. Манипулаторите ще са овъзмездени. Егоизмът - също ♥ Слава СЕВРЮКОВА

♥ За новите времена на планетата 

Който преживее тестванията, блажен ще е. Хомо сапиенс не е пред реквием. Светът ще стане по-съразмерен, чист и нов. Оцелелите ще имат актуализирана, съответстваща с хармонията на Космоса и Природата стойностна система…

С идните гибелни катаклизми ще настъпи прелом в ценностната система и трендове на развиване. От измененията не трябва да се боим. Ще разкрият неосветената страна на Силата. След родената в Америка шеста раса се задава доста по-извисена - седма. Манипулаторите ще са овъзмездени. Егоизмът - също.

Катаклизмите ще сменят една генерация с друга. Агресивният, материализиран до прекаленост сапиенс на неразумната цивилизация, ще бъде сменен от „ новия човек, притежател на Христова душа.

Светът ще се окопити. Човечеството ще запази пулсацията на живота. Духовността ще възвърне Човечността.

Промяната е за положително. Ще се отърсим от остарялото. Нова Сила ще разцъфти върху отломките на Глобалната, устремена към материални богатства империя, рушаща Земята, която ги обезпечава. И завършек на естественото замърсяване.

Всеки, търсещ развиване, със светулка ще откри пътя. Ако ли не и на слънце няма да го види.

Техниката последователно ще стартира да отмира. За да отстъпи път на Духа. Светът ще се промени. Науката ще се насочи към подценяваните, необясними до неотдавна феномени, каквито са Душата и Духа. Успешно ще ги разкодира.

В бъдните времена ще ни се „ даде “ Мъдрост да щадим Майката-природа. Ще се премине към неунищожаваща живота техника. Ще се узнае – обитавайки високи здания, отдалечаваме се от потребното лъчение на Земята, зареждащо с животворна мощ. Виждам, хората след столетие (казано 70-те години) ще населяват жилища не по-високи от четири етажа. С равни покриви. В синхрон с естеството на природата и на индивидите едни с други. Границите на страните ще избледнеят.

След XXI век родът на сапиенса гладко ще завърши с техническия уклон. Науката ще завоюва нови, доста по-изумителни триумфи в други области. Ще се откри – съществуват по-високи скорости от тази на светлината: Това ще е най-късно до към 2150-та година. След изживените естествени разтърсвания укрепнало, възобновено, Човечеството ще възвърне Духовността. И тук ще завоюва звездни висоти.

След стадий на нечуван разцвет и напредък, темповете на развиване на техниката последователно ще се забавят. Вече споделих – ще стигне до някъде. Няма да има какво ново да открива и внедрява. Тогава ще настъпи оня невъобразим за нас стадий, когато безславно ще се срине. Окончателно отпаднала, ще бъде захвърлена като ненужна, по този начин както през днешния ден, примерно, е с парната машина. Пред човешкия жанр ще се разкрият още по-примамливи вероятности, само че към този момент от друго естество. Това ще е краят на „ машинния разсъдък “. Виждам – интервалът не е надалеч. Техниката в миналото бе основана, с цел да разполага Човечеството с повече време за себе си. С ръка на сърце, почтено отговорете – по този начин ли е? И каква бе цената за това? Не опустоши ли тя душевността ни? Висшите галактически същества не се нуждаят от машинни придобивки по този начин, както за нас от дълго време са непотребни копието и стрелата, без които животът в миналото е бил невъобразим. На индивида следва неудържимо духовно развиване.

Белите хора от ден на ден ще редеят. Нашата раса доста е дала и още доста, но много-о-о-го ще даде на Човечеството. В неоткроилите се на хоризонта години на идната суперцивилизация, нейните представители от ден на ден ще се трансформират в малцинство.

Жълтите имат доста по-древна просвета, дисциплинираност и от много време афинитет към техниката. Стремежът към нематериалност у източните нации е мощно изразен. Японците понастоящем са водещи в роботиката. Жълтата раса занапред следва да вземе връх. И това е за положително. В оная далечна ера войните от дълго време ще са отминали. Необратимо.

Виждам, ще настъпи онази дивна хубава естетика сред людете. Но би трябвало да минем в този момент този интервал, който сякаш е препънка, закъснение на времето. Ясно ли е? Защото то е като камък на препънка. Дадени неща ще се преживеят  и тогава към този момент ще настъпи духовното при индивида. Това ще стане от 2025 до 2030 година.

Още дълги години на планетата ще кипи плодотворен, доста по-разумен от сегашния живот. Отвъд разтърсванията, Човечеството ще е обладано от ново светоусещане. Не ще си фантазира, че владее природата.

Двадесет и първото столетие ще бъде вододелно за напредъка на сапиенса. Към 2100-та година ще настъпи ерата на Духовния човек. Още към 2050-та ще стартира зараждането й. Все повече хора ще са духовно зрящи. С 2100-та на Земята ще завърши третият цикъл от развиването на Човечеството след Христа и ще стартира четвъртият. Задават се бурни промени – пред мен се разкрива актуализирана до неразбираемост ера. Духовността, творяща чудеса, ще размени господстващия недодялан материализъм. 

От: „ Зеница към Вселената. Свръхфеноменът Слава Севрюкова “, Христо Нанев
Източник: 
Снимка: kosmicheskovreme.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР